RESOURCE CONSULTANCY


Ondernemers die bewust kiezen voor een future proof business kunnen door het Circular Assessment van Cyclone hun business opportunities snel en concreet identificeren.

Het Circular Assessment van Cyclone geeft inzicht in de prestaties, uitdagingen en kansen voor uw bedrijf op het gebied van energie en afvalstoffen. Wij kunnen de uitdagingen en kansen verder voor u uitwerken en de bedrijfsprocessen in uw bedrijf of organisatie toekomstbestendig inrichten.

Heeft u zelf al idee├źn over de kansen en mogelijkheden die een circulair bedrijfsmodel, product of dienst voor uw bedrijf maar heeft u geen tijd of gelegenheid deze verder te ontwikkelen? Wij helpen u graag om uw plannen verder te ontwikkelen en in uw organisatie in te bedden.

Onze consultants kunnen op afstand of in-house op basis van vooraf vastgelegde afspraken uw circulaire ambities waarmaken.

Wij maken graag een passend voorstel voor u. Klik hier voor een afspraak of vrijblijvende offerte.Cyclone staat vermeld op de lijst van vervoerders, inzamelaars, handelaars en bemiddelaars van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat onder nummer 532088VIHB.