RESOURCE DEVELOPMENT


Een nieuwe circulaire propositie begint bij een goed design. Wij ondersteunen u in de zoektocht naar geschikte secundaire grondstoffen. Of wilt u zich van overtollige grondstoffen ontdoen?

Onze grondstofdatabase is goed gevuld met beschikbare secundaire grondstoffen en overtollige afvalstoffen. Maar ook met mogelijkmakers. Mogelijkmakers zijn de bedrijven in ons netwerk die in staat zijn om uw overtollige producten om te zetten naar opnieuw inzetbare secundaire grondstoffen. Die grondstoffen, of de producten die er in de navolgende cyclus van gemaakt worden, kunt u dan weer bij ons betrekken. Hiermee is de cirkel dan weer rond, own your waste cycle noemen wij dit.  Dit hele proces faciliteren wij voor u, van afvalcollector tot grondstofkorrel of circulair product.

Wilt u een geheel nieuw product in de markt plaatsen bent u op zoek naar een sparringpartner die u kan adviseren in de mate van recyclebaarheid van uw product of ontwerp, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens hebben wij ruime ervaring in het opzetten van logistieke retoursystemen voor overtollige producten alsmede het inrichten van volledige circulaire businessmodellen van bijvoorbeeld kartonnen koffiebekers en kopieerpapier.

Onze objectieve persoonlijke aanpak ondersteunt u bij het goed ontwerpen van uw nieuwe circulaire businessmodel. Klik hier voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Cyclone staat vermeld op de lijst van vervoerders, inzamelaars, handelaars en bemiddelaars van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat onder nummer 532088VIHB.