RESOURCE #LAB


In ons grondstoffen laboratorium onderzoeken wij de samenstelling van uw (overtollige) producten. Met deze analyse maken wij samen met u een toekomstbestendig plan van aanpak.

Heeft u ambities richting een restafvalvrij of grondstofrijk kantoor of productiefaciliteit dan kunnen wij u hier volledig in ondersteunen. In ons Resource #Lab analyseren wij op kantoor-, afdeling- en/of etageniveau de verschillende overtollige stoffen die door uw medewerkers als afval worden aangemerkt en weggegooid. De uitkomsten van deze analyse vormen de basis voor de door u gewenste oplossingsrichting. Wilt u op basis van onze bevindingen bepaalde producten gaan weren dan wel vervangen in uw primaire of ondersteunende proces voor duurzame varianten of wellicht zelfs volledig circulair gaan inkopen? Onze expertise kunt u hier voor inzetten. Wilt u overstappen naar een centrale wijze van interne afvalinzameling? Wij ondersteunen u graag in het gehele proces.

Uiteraard verzorgen wij op verzoek ook onderzoek op productniveau. Wij analyseren uw producten of de producten die u overweegt te gaan gebruiken op materiaal, herbruikbaarheid en recyclebaarheid. Alles in overeenstemming met de uitgangspunten voor een circulaire economie.

Nieuwsgierig? Onder het genot van een kop koffie vertellen wij u graag meer.

Cyclone staat vermeld op de lijst van vervoerders, inzamelaars, handelaars en bemiddelaars van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat onder nummer 532088VIHB.