RESOURCE MANAGEMENT


Heeft u behoefte aan een ervaren interim manager op het gebied van afval- en recycling? Of een projectmanager om uw circulaire project uit te voeren?

Onze brede ervaring op het gebied van operations, sales en de circulaire economie gekoppeld aan de vraagstukken en uitdagingen binnen de afval- en recyclingbranche stelt ons in staat u op korte termijn te voorzien van een interim manager of projectmanager. Wij zijn in het bezit van het CCV vakdiploma Afvalstoffen op grond van het Besluit inzamelen afvalstoffen en de Regeling inzamelaars, vervoerders, handelaars en bemiddelaars van afvalstoffen.

Tevens zijn wij getraind bij EPEA in Hamburg en sinds 2009 actief als voorlopers van de Cradle to Cradle methodiek.

Het spreekt voor zich dat onze inzet zich niet beperkt tot de traditionele afval- en recyclingbedrijven. Ook gemeenten, provincies en bedrijven en organisaties met complexe afvalvraagstukken ondersteunen wij graag op projectbasis of door middel van een interim opdracht.

Neem via de contactpagina gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Cyclone staat vermeld op de lijst van vervoerders, inzamelaars, handelaars en bemiddelaars van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat onder nummer 532088VIHB.